OUTLET STORES

OH MY GOD.
Dom billigate Conversen för endast 20 dollar... hur har dom tänkt nu? Efter 5 veckor har jag hittat hit och jag får inte plats i väskan och inte för självgod i plånboken! Och två timmar?! Hur ska man hinna shoppa på det?!

Jag hängde med Amber och Jim.. Amber var i samma sits som mig... LIVRÄDD för att betala övervikt hem. Hujedah mig! Efter Converse shoppen som vi faktiskt shoppade på.. hängde vi med Jim och letade snygga underkläder från Calvin Klein, Hugo Boss och Armani. Vi tvingade på honom ett par mintgröna som han inte tyckte om.. SOM VI I EFTERHAND mycket väl märkt att han användt väl! Ha :)
Ett dilemma..
Vart försvinner tiden när man shoppar?!

Lunch.


WATERCOUNTRY.
Varför i hela friden, enda dagen på heeela resan so far(!) hamnar man på ett skithäftigt vattenland en mulen dag så att man fryser mellan åkturerna?! Ja. Tur att det var sååå COOLA rides att man knappt tänkte på det iallafall, gud vilket häftigt place. Ja, som ni föstår så är det svårt att ha med sig kamera en dag som denna men fick några innan och efter iallafall :) Det var då dom häftigaste, nervkittlande och roligaste vattenbanor jag varit med om. Till början försvann grabbarna iväg för sig och vi tjejer för oss själva. Men tillslut fann vi oss en liten splittrad trupp och blev den bästa :)
Kan inte förstå varför jag och Janka hade så kul i strömmen men flytvästarna.. hej hå vad vilt. Eller varför dom där mörka vattentunnlarna var så nervkittlande i magen :) Eller varför det var så skönt att flyta omkring på "floden" med Amber och Piotr i samma dubbelring och ragga på badvakten... ja, men det är kul. Vänner är det bästa man kan ha! :)


Puckot :)


Piotr och jag.. erkänn, vi ser rätt så lika ut? Scary!


Me, Janka and Jim.. Jim Jim jim :)


Jim,Amber,Janka och jag :)


fräsiga vattenlandet :)

xoxo

MÅNDAG 26:e

08:00 Breakfast.
trött och less på amerikansk föda.
Hur överlever man som turist en längre tid?


Amber, Gabrielle och Julie. Nord Irland, Italien och Danmark.

Vi fick en tur på Lions Eye Bank, ganska trist. Dom visade oss hur kliniskt rent allting var och hur viktigt allt var med noggrannhet.. dessutom lät dom oss hålla i ett riktigt människoöga. Så äckligt! Fränt, men riktigt snuskigt. Fikat och konferansrummet var dock riktigt bra och mysigt med kramkalas..


Janka min slovakiska vän, och Gabrielle min italienare :)

-snabbshopping-snabblunch-

Och väntar man på något gott så kommer den dagen.. fisketur!
Photoshoot!

























-mycket av allt. Det var sol, vågor, vänner, fisk, haj, delfiner, stingrocka, åksjuka, sömn, vänskap, glädje och lycka. Erika vann nog med antal fiskar, hon fick hur många som helst. Hon kysste dom också, någon finsk grej man gör också kanske?! Jag är glad att jag lyckades bättre än Julie ;) då vet jag att jag var bättre än en iallafall.. jag har inte alls tur med fiskar på kroken. Jag är nog rätt så kass på det!
Stackars Trisha blev så sjösjuk och spydde hela resan att ambulans fick komma och hämta henne när vi kom i land.. men hon fick stå ut med alla timmar på sjön först. Uhj uhj uhj.

Vi hade en riktigt god och lämplig asiatisk buffé efter detta.. vilket resulterade att jag och Piotr högg in på Sushibuffén. Helt vilda :) åt som idioter. Skrattade som tokar. Åt mussla, spottade ut mussla och åt sushi igen! Amerikanska buffér är något som är bra, men i övrigt är maten lite.. för mycket. Haha.

truly beloved friends.

RSS 2.0