Washington DC

Kommer att vara okontaktbar i några dagar, är ute och lever livet för mig själv.








Chinese food!


Lyckokaka eller vad man kallar dom :)


"Your inner-child will play today" -jag gillar min första lyckokaka!


Den heliga matkartongen!

Gott och full mage. Nu ska jag ta fram barnet i mig;)



Det finns gott om heta livräddare... dräggel dräggel.


Innan mordförsök.


Under mordförsök.


Misslyckat mordförsök.

När Emily kom hem från skolan vid strax efter tre begav vi oss mot poolen och där var vi i knappt två timmar. Varmt och en skön pool. Jag vet dock inte hur jag lyckades svimma två gånger påväg mot bilen, som inte ens var 30m bort. Jag svimmade en gång halvvägs till bilen och sedan vid bilen. Lyckat. Hade massa folk runt om mig, minns inget och någon söt kvinna tog pulsen på mig. Ye ye ye. Corinne a la Action!

Heipa :)

Baby Aron!


Nog för att småbebisar är söta, mjuka och väldigt charmiga.. så tror jag att jag väntar några år till på min egna knodd! :)

Nu lockar sängen, imorgon väntas en ny dag med kanske lite badaktiviteter :)
Natti natti!

Ps. Kontaktade mina kusiner här borta i USA, och dom tyckte jag skulle komma över Virginia till minnesota är en bra bit).. synd att tiden inte finns till nu. Jag tar dom nästa gång :) Ds

happiness


VÄRLDENS BÄSTA VÄN :)

Jag hade världens bästa samtal med Olivia idag på skype. *Lyckan ler*. Det satt verkligen perfekt, synd att det inte var tid till att gå och lägga sig där efter bara, men nu sitter jag här och har massa skratt och glada tankar! Lever verkligen på detta samtal hela veckan!! Tur att man har vänner som finns där och kan göra allt till Top Noché :)

"Alltså hon tror att hon är starkare än alla andra och kan slå alla, hade jag träffat på henne så skulle jag fan döda henne!"

Hahaha.. Det låter brutalt. Men det var bara kul, och detta är ett citat som ingen av oss sa. Roliga människor finns :) hahah åååååh. Bästa vän Olivia.. bästa bäst bästa. Jag är såååå glad, känns som jag måste hoppa upp i fläkten snurra några varv och sedan landa på jorden igen! Oboooy :)

Ps. Big Brother är kalas. Ds.

Aundera, Sushi, Victoria Secret!


Aundrea och jag lunchade på en sushiresturant, det var SÅÅÅ GOTT!


Sååå gott. Nom nom nom.

Blev även lite shopping, hittade dock bara skönheter från Victoria Secret. Tyvärr ska ni inte få en titt av mina underkläder, kan kännas lite privat ;) haha. Men en sak är säker:


-Älska rosa!


Tjusiga ringar.. hehe.

Så idag var jag hur trött som helst när jag vaknade, jag hade visserligen sovit 9h men var som en klubbad valross. Jag tog en dusch och kände hur jag bara ville lägga mig ner för att sova lite till, hela badrummet snurrade jag var så trött! Blev två pyttesmå svåfflor och jordgubbar till frukost, sedan bar det av mot Sushin och äta lunch. Det var SÅÅÅÅÅÅÅ GOTT! Jag älskar sushi, nam nam. Tog såkallade Alaskarullar och lax, så gott. Sushi är favorit!

Efter det så begav vi oss till ett shoppingcenter och jag lyckades bara finna glädje inne på Victoria Secret. Så lite mer snygga under, skönt! Sedan blev det lite skoshopping, har siktat in mig på lite som jag ska slå till på senare.

Tre dagar till Washington DC. Wiho!

Nu ska jag ta lite bär och titta film, vänta på Emily och då blir det BIG BROTHER!

Sex on the beach


Slänggungan :)


Svettigt, svettigt, svettigt.


Kände mig lite som hemma ;)


Wihooo.


Äta glass glass glass är gott gott gott.


Yummie.


Fyrverkeri


Hur fint som helst!


Tjusigt värre!


Finast någonsin.


USA-fyrverkeri!


Jag och Big Ben :)

Så grymt mysigt med tivoli, så det är är obeskrivligt! +Världens finaste fyrverkeri någonsin. Fränaste, mest kittlande bergochdalbanorna jag varit med om! Lycklig och glad ända in i själen, det här är ett barns dröm. Gryningen kommer och mörket faller, lamporna och stämningen sätter sig i hjärtat på en gång. Det är som tekopparna, man är lycklig och allting snurrar -du vet inte vad du ska göra. Men allting är så underbart!

Jag åkte även alla bergochdalbanor idag också, det kittlades riktigt mycket i magen! Wiiiho, sååå kul. Jag älskar dom verkligen, det är min grej. Fast jag tror inte man ska åka samma för mycket, en två kanske tre gånger sen ska man nog byta nöjesfält. Haha ;)

Nu ska jag och Emily titta på Big Brother. Imorgon så blir det shopping och sushi för mig och Aundrea :)
Peace out.

Natti!

This far today.


Jag och Sue var på dejt, måla naglarna var det ;) dessa är mina nyfixade!


Vi grillade Marshallows.. i köket, på köksbordet!


S'mores, kex+choklad+grillad marshallows+kex. Mums :)

Nu middag sen tivoli! HEIPA.

LOL

"Älgen glömde köpa toalettpapper och aftonbladet" ...

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article7462763.ab

Gå in och kolla på klippet, en älg tar sig in i ett norskt köpcentrum. Och ni som har följt med mig under en tid innan denna resa vet att min Älg skräck är enorm! Jag hade förmodligen blivit så rädd i detta tillfälle att jag antingen svimmat eller klättrat upp längst upp i en hylla och storbölat.
Är det nått jag inte tål är det älgar.

Tack för klippet Rebecka ;)

Nu ska jag vakna till lite och sedan ska jag och Ken hämta Sue på flygplatsen.. yippie hon kommer tillbaka idag :) Dessutom har hon och jag en dejt, hemligt ämne, ni får se senare idag! Ni lär märka :-*

Ciao

Pretty little liars.

Jag har fastnat för en serie som heter Pretty Little Liars. Är det någon som vet om den går i Sverige? :)

Sirenerna får brandbilar, polisbilar och ambulanser låter titt som tätt här.. jag kan inte skilja på ljuden så var tvungen att skriva alla tre alternativen. Idag har jag även lyckats få ett ögonblick i två olika knarkhärvor.

1. En fet bil med en färgad människa, mest troligtivs har han sagt nej till att låta polisen göra en koll inne i bilen. För knarkhunden gick utanför bilen och sniffade, alla bildörrar var stängda. Tre polisbilar och en civilbil +knarkhunden.

2. En mindre bil, två dörrar, även här två färgade. Dessa i ganska ung ålder, fast med handbojor utanför på en öppen parkering med två polisbilar och poliser som öppet går i igenom bilen. Detta pågår minst i två h. De unga männen fick stå öppet och förnedras av allmänheten, inte för att det var någon folkmassa precis runt om dom -men folk hade fritt rum att röra sig runt platsen. Pinsamt.

Ken som jag bor hos har jobbat på ett fängelse så han har koll på det mesta. Han berättade det för mig att polisen kan stoppa en och fråga om ens tillåtelse för att visitera ens bil. Svarar du nej så kommer det mest troligtvis en knarkhund till platsen som får söka utanför bilen. Ger hunden tecken på något så griper man bilföraren och skaffar ett tillstånd för att söka igenom bilen. 

Amerika är speciellt, du kan vara 16 år och köra bil, och 21 år för att dricka alkohol. Och du kan dricka ca 3st 5% öl utan att åka fast.. drink and drive som jag säger. Det här systemet är helt sjukt! Det är fortfarande som i Sverige, ungdommar dricker redan i 13års åldern och om man ser på Sverige så är Sverige ett förnuftigt drickande land. Det borde vara nolltolerans med alkohol i trafiken! Framför allt i USA. 

Nej.. nu ska jag sova. Försöka inte drömma mardrömmar, fick endå världens finaste kärleksförklaring idag! :-* 

Damn so cute


out for dinner





See you, :)

Nightmare, my best friend.

För dom kan inte försvinna. Dom försvinner aldrig. Jag kan inte sluta drömma mardrömmar..

Fortsätter mina mardrömmar när jag kommer hem så ska jag gå i terapi, jag lovar. Jag drömmer flera mardrömmar varje natt, vaknar har ångest och somnar om drömmer nya mardrömmar och vaknar deprimerad. Vet inte vart eller hur allt är hemma. Jag kan bara mitt egna tillstånd, och kan inte göra desto mer åt det jag drömt om. Jag hatar det. Kanske jag behöver lite mer svar än allt som ställs.


Har kollat Big Brother, haha, gud vad jag gillar det programmet! Dom hade nyss tävling, krypa i sirap, gräva i popcorn och leta efter en sak och krypa tillbaka i sirapen.. mohhahah. Grisigt värre! Verkligen :) USCH. fast hade nog varit något att testa, kuligt värre!

Ikväll ska det bli finbuffé med andra stipendievinnare! Tjuho. Ska tydligen bli något seafood aktigt och lyxigt, MUMS :)

half baked... pistachio.... WHAT DID YOU DO?

I nästa års upplaga av Guniess rekordbok kommer jag att vara med i som världsmästare i att äta glass.



Pistachio... Pi.. chaio.


Half baked.. half half baked.

Nej för gud skull. Jag åt inte två stora B&J för mig själv, JAG ÅT EN HEL, för mig själv. Känns som att jag måste gå till en kyrka och bikta mig för mina synder. Herregud, hur kan en människa få i sig en 1/2 liter B&J.... Herregud. Herregud. Jag vet inte vart jag ska ta vägen eller göra, jag är så chockad. V a d  s k a  j a g  t a  t i l l  m i g ?

Jag måste sova på saken.
Ps. Slutet är närmare än vad man tror, var på din vakt. Ds.

Cuz i do it my way.


Båt tur :)


Sköldpaddor, slås om ett äpple :)


Jag räknade till 19 sköldpaddor, här är några av det 30-tal jag sett under dagen!


Emily fick en stor fjäril på sin hand :)


Chili-sar ;)


En studentpresent i bild ;) haha.


Parningsbråk, tre fjärilar;)


DET ÄR INTE SNUSKIGT ATT IAKTA FJÄRILAR I AKTEN.


Sexigt... morr.


En kille fick för sig att rädda fjärilarna.. söt. Haha, om han bara visste.

Så idag har jag, Ken och Emily varit på en park. En park med blommor och skäldpaddor typ, jag tror vi skulle varit där för en månad sen för värmen har nog slagit ut det mest vackra. Men nog var det mysigt endå. Fina blommor, fina sköldpaddor och fjärilar! Även en båttur med liten skymt av örnar och fåglar! Fick ingen bild på fåglarna, men jag har memorerat dom.. i alla fina färger som man kan tänka sig!

Emily skulle inte följt, men det var totalblockat på motorvägen så hon kom inte till skolan. Så då fick hon en heldag med mig, thihi :) sötisen ligger och sover nu. Hon hade väl för mycket att titta på igår gissar jag ;) haha. Nu inväntas en tacomiddag och sedan en eventuell utgång, nattklubb här kommer Sverige!

Ps. Jag har en kommande framtid på Uppsala Universitet, ska läsa Klimatologi och meterologi, GLAD GLAD GLAD. Ds

Three more weeks to go.

Tre veckor kvar. Jag gissar på att dom två sista blir dom tuffaste, har verkligen ingen aning om hur det blir med telefon och kontakten med omvärlden då.. hualigen. Sånt skrämmer mig!
Jag använder endast min dator och internet här borta, ringa via datorn osv osv. Så Allt jag behöver är lite internet! Synd och tur att min karl bestämmer sig för att vandra när jag också är ute och flänger och far! Så att man inte precis gick om varandra :)

Nu måste jag ringa mamsen en snabbis, testade för två minuter sen men inget svar. Jag hoppas hon svarar nu för jag är lite stressad. Ska följa med Ken och lämna Sue på flygplatsen och sen skulle vi gör någonting, dessutom har jag tom mage så måste äta också! Hihi. Man måste ätaaaaa!

Ikväll ska vi nog ut på någon nattklubb, får se om Emily orkar, hon var tydligen ute sent inatt ;) haha.

HEIPA!

Hope, Love, Joy, Faith

Hope
Learn from yesterday,
Live for today,
hope for tomorrow

Love
There is only one
happiness in life,
to love and to be loved

Joy
Find your joy
by following your heart

Faith
With faith,
nothing is impossible


"Probably the best shopping in the world"


Nu behöver jag ER hjälp. Jag har fått klagomål att jag har stavfel här i min blogg, så VARJE gång ni ser ett stavfel måste ni rätta mig med att skriva en kommentar under det inlägget med det rättstavade ordet samt min felstavning!

Jag har dock sett ett, i det förgående inlägget om Elina. Elina har såklart varit här i ett ÅR och inte ett hår. Doh. Men jag måste vara stavblind, för jag ser bara mina stavningar som rätt. SÅ HJÄLP MIG NU!


"Probably the best shopping in the world", jag kan inte hålla fingrarn borta men jag kan hålla i min plånbok. Men jag kanske endå behöver köpa mig en väska till och ett bagage till flyget så jag tar mig hem... Igår var jag och Emily på en av alla shoppingcenter, kan dock säga att jag endast är ett stort fan av Forever21 och Victoria Secret.. än så länge! Har bara haft två shoppingdagar än så länge.. Jag har förresten träffat mitt amerikanska jag, lite blondare bara. Samma hår i stort sett också.. men nu är mitt kortare -.- JA MAMMA, jag har klippt mig! (inget stavfel med att jag har klippt mig!)


Forever21, XXl. Hehe..
(på något sätt kan jag inte vrida mina bilder rätt, så ursäkta)


Tacobell höjde sina points hos mig efter den här!


Jag, Emily och Paul åkte Jättetruck till Beachen och träffade på minitruck som satt fast. Vi kom som räddare i nöjden för den lilla bilen.. haha.


Jag och Emily satt kvar i bilen medans killarna fick slita. För att förklara det lite bättre så var minitruck fast i en sanddyn precis vid strandparkeringen.


Ännu en fin dag på beachen, fast rödflagg gjorde det inte lika skönt att bada!


Blev kanske två timmar på stranden efter att ha velat i alldeles för många timmar om pool eller strand!


Sandbridge Beach :)


Jag har blivit ett stort fan av majskolvar.. MUMMA FILLIBABBA!


Åt även resans hittills godaste middag, grillade räckor, majskolvar, pasta och vitlöksbröd!

Middagen var himmelsk. Om jag blundade ögonen så skulle jag lika gärna kunna vara i Sverige.. ååååh *svävar på rosa moln*. Efterrätten var någon slags Bananpuddingssockerkaka. Haha. Ja, jag vet, låter sjukt men det var gott och inte alls sött eller mäktigt!


Tänkte beskriva familjen i huset lite:
1. Ken, pappan i huset, är verkligen en riktigt pappa, precis som min. Lagar goda middagar och sköter om sin familj väl och prioriterar helst andras behov före sina egna. Samt bidrar med humor och pengar.. haha. Ja, pengar.. ja ni kan inte säga emot mig. Pappor är bra! Jag kan verkligen känna min pappa här i huset fast han är på andra sidan jorden. En kärleksfull gubb-pappa i allra högsta grad!

2. Sue, mamman i huset, jobbar hemma i sitt egna kontor. Har en riktigt bra relation med sin dotter. Verkligen mamma och dotter "bästa vän -relation"! Tålig och kärleksfull, ingen kort stubin och inga problem med att ta kritik. Hon ser verkligen till att alla trivs och gäster i huset är gäster och inget annat :) Hennes vänner är även familjemedlemmar!

3. Emily, dottern i huset, pluggar till sjuksköterska, jobbar på ett barnsjukhus och bor hemma, mycket mysig och snäll tjej. Alltid glad och positiv! Har som sagt en bra vänrelation med sin mamma vilket innebär att man kan ge "pikar", argumentera hej vilt utan att någon ska bli sur eller sårad. Allt sker på ett snyggt sätt! Emily har också en talang för att shoppa väldigt mycket, vara vaken länge och faktiskt gå upp i bra tid! 

4. Winston, hunden i huset, två år och boende i huset sen sex månader sedan. Han älskar Ken, är skygg och omysig, vågar inte låta folk kela och är rädd för minsta lilla rörelse. Haha. 


 Grattis till min kusin Celinne och Wilmer som båda fyller år idag den 12/7 :) jag tänker på er och firar er på avstånd!

Godnatt och Sov gott!

Pancakes..


Num num!

Så då har man fått i sig två pannkakor till frukost, suveränt :) Amerikanska pannkakor, hjm, ja.. jag gillar mer svensk mat som ni kanske märkt. Pratade med Elina som har varit bosatt här i snart ett hår, en vän från Kiruna, hon frågade vad jag åt för mat... men jag sa bara att hennes smaklökar har blivit drabbad av amerikansk mat ;) haha.

 Nu är det bara att tagga shopping, WIHO. Älskart! Hehe.. förresten, klippte av mig håret igår. Ni får kanske se bild sen.. BLEV KORT KORT. Hualigen. Saknar redan mitt långa hår men kommer bli svinsnyggt när det får växa ut lite, tjuhuuu!

Vi hörs senare mina vänner!

No t-shirt, no shoes, no problem.


Hehe.


Krabba, snabba rackare!


Världens allra bästa vän :)

Sen dog min kamera. Men jag såg iallafall ett flygplan idag med en banderoll, ... "Saving is easy".. inte den jag letade efter. Sen var det många jets ute, ni vet militärflygen och helikoptrar. Som vanligt här i Virginia Beach :) Det var även rödflagga idag och enorma vågor, hua hä. Det var mulet idag och jag är solbränd. Typiskt!

Vet ni att Amerikaner tror på två slut av denna värld?

1. Alien kommer att hämta oss alla 2012 och föra bort oss.
-Vem vet inte om dom kommer att rädda oss?

2. Oljekatastrofen kommer att ta död på jorden.
-Visste ni att det var en underjordisk vulkan som gjorde så att skiten exploderade?

Doh.

Alien eller oljekatastrof.. jag skulle nog välja Alien, man vet aldrig vad dom kan hitta på :) thihi. Nu ska jag käka middag sedan hoppas jag på något roligt ikväll! Heipa!

North Carolina, part 1


Påväg mot öken.


Öken. Eller typ.


Kul kille :) han måste vara lycklig!


Öken är egentligen bara en enorm sanddyn som aldrig tog slut..


Alexander säger alltid hur han ska bevisa sin kärlek med en banderoll efter ett plan.. men fan. Inte den här gången heller!


16.30 hamnade vi på stranden, sköna 29 grader. Har aldrig uppskattat 29 grader så mycket någonsin som idag:) haha.. Gick faktiskt att vara ute, CHECK!


Vi åkte även hur länge som helst för att se en fyr, som låg i en park.. Okej den hade sina orsaker.. men jag menar.. jag hoppas jag får se en bättre än denna:) 214 trappsteg upp, nej, jag var inte på humör för att gå upp.


Precis som solen går ner, går jag även och lägger mig(alldeles snart).

Så.. Dag 1 North Carolina, min 9onde delstat(?). Det var behagliga 29 grader, det gick att vara utomhus utan att dö.. Vi var lite och gick i öknen, var och åt och tittade i lite shops innan vi begav oss till en lite offside mycket mysig strand. Imorgon åker vi igen, eller jag, Amber och hennes mami. Spännande, haha, Ambers mamma är verkligen roligt. Helt vilsen och har alldeles för mycket i skallen tror jag! Ett gott skratt förlänger livet :)

Imorgonbitti är det dags att gå upp tidigt, jag gissar att ni hör från mig då ni sover.. Doh. Jag hoppas jag orkar upp imorgon, finns en chans, eller stor möljighet att jag somnar på stranden imorgon! Håller tummarna på att det inte är för varmt!

Heipa :)

Girls night out!


Tog fram mitt barnasinne!


Barndelen var frän.


eyh.

Och sen var det hem och äta middag och dags för poolhäng igen :)









Trodde först att det inte skulle bli några bilder från gårdagen, men det blev det :) Träffade massa härligt folk igårkväll, har faktiskt träffa nästan alla innan men några nya ansikten och en liten mer pratglad Corinne! Yippe.

Tydligen blev det ingen resa till North Carolina idag. Kanske senare i veckan, typ imorgon eller något. Blir att åka till Virginia Beach och spändera lite timmar i svanlkande Atlanten! Yippie.

Hörs!

Hot and Cold.

Det är för varmt att vara ute, och inne här på mitt rum är jag bosatt under mitt täcke. Haha!

37 grader ute, och ingen aning om temperaturen inne.. men väntar hur som helst på Emily, hon kommer om 1.5h och då ska vi dra till poolen :) yeyj. Tänk om temperaturen kunde hålla sig någorlunda okej så att man kunde njuta av en dag ute, just nu går det inte alls. När jag vaknade idag så var det första jag gjorde var att slog på dator och pratade med Alexander och sedan min mamma, samt min moster och två kusiner!
Skönt att höra röster hemifrån. Även fast det får mig att längta hem ännu mera.. Doh.

Fick iallafall nyss i mig lite frukost efter att ha snackat med allihopa och Olivia :) blev Yoghurt med jordgubbar och blåbär. Var ganska skönt att äta något någorlunda svenskt! SVENSK MAT, SKICKA MIG SVENSK MAT! :) Haha. . . Mamma lovade en flygbiljett till Kiruna senare i höst! Hon är allt bra hon <3

Imorgon åker jag till North Carolina, spännande!

Heipa!

Playa del America!

För dom ser dig, dom visslar på dig och dom räddar dig.
Dom visslar om du är en riskzon...

Livräddare.


Nej fågel, jag är inte av ätbar form. Läskig.


Lyckliga husägare med privat strand och mycket pengar!


Extra varmt, extra allt.


Emily, en fin skapelse!


Polerar färgen och leendet!


"I M SPICY" ..... Whaaaaaaaaaaaaaaaaaat?

Då var första turen på en Amerikansk beah avklarat! CHECK ;) Det var varmt, och svinvarmt och sju-in-i-hÄlvÄtes varmt! Mina fötter luktar bränt, okej nästan då. Men jag höll på att ge upp mitt liv. Idag har det varit så varmt att jag inte vill gå ut följande dagar! Vi ligger på 36-37 grader... uuuhu. Det är svettigt överallt!

HUR SOM HELST, det var varmt, ni har fattat det och jag förstår att ni inte vet hur varmt det är men det är VARMT. Stranden var iallafall, precis som i alla Amerikanska filmer. Full med folk(om man inte bosätter sig på det privata ställena), snyggabadvakter med en röd boj, lyxiga strand hus med en terrass ända ner till sanden och stora vågor i havet. Det är inga hajar nära land -GLAD, maneterna kommer i augusti -GLAD och jag blev inte solbränd -SKÖNT.

Haha, skön reg-plåt på bilen? Vem kommer på något sådant?!
Hahha... Förresten, jag har klarat av sju delstater än så länge. Och På torsdag ska jag beresa mig vidare till North Carolina, fortfarande är jag stationerad här i Virginia men ska på "weekend" eller nått.. haha. Fränt va?

Liten och vilse i Amerika tar vara på sina dagar och det stora landet. Hon gör sig berest och ser helst så mycket som helst! Ciao :-*

Proud Mary Keep On Buring!

.. svett, genomblött och dränkt -i svett.
Nästan iallafall. Jag kan inte förstå, och ni KAN VERKLIGEN inte förstå hur varmt det är i detta land! Jag vet inte vart jag ska ta vägen, för min egen del så skulle jag säga att det nästan inte går att gå ut! Imorgon ska det bli 36grader.. uhu. Förstår ni? Det är plåga! Stekande sol på det och du är uppe i minst 50 grader...

Roadtrip, Plainville CT till Virginia T/R 1561.064 km.
Bilder från hemresan;

Jag såg lite av New York, haha. Empire State Buildning :)


När Airconditionen var trasig, så var det turbolens i bilen. Hår över allt! Haha.


Färja, utan delfiner men med massa maneter.. USCH.


Ujjh. Gellyfish!


Hello Handsome!


Skönt fläktande på färjan!


För långt där borta efter horisonten finns några som fyller med hjärta med kärlek!


Trafikljus åt alla håll! Visste ni att man får köra efter att druckit 3st starköl? Det kallas Drink and drive i USA.


Ett majsfält och solnedgång. Alexander skulle vara som fisken i vattnet här ;) POPCORN.


Bara en liten stund till..

Det är inte lika suddigt i verkligheten som på bild! Jag lovar :)

I Helgen har jag lärt känna människor vars karaktärer alltid kommer att finnas med mig. Jag önskar att alla hade den inställningen till livet och den kärleken till varandra familj som vänner eller som mig en främling. Jag var välkommen med öppna armar och till deras hjärtan utan att ens visat mig. Amerika är stort och allt/alla är stort/stora, men jag har nog inte mött människor som är så vänliga som Amerikaner. Amerikaner är hjärtevänner:) Visst finns det otrevliga människor och skitsnack precis som överallt. Men människorna här är så öppna och vänliga så att det är helt otroligt! Tänk om Sverige vore så endå..

Proud Mary Keep On Burning. Bokstavligt talat, airconditionen här i huset har varit avstängt sedan vi åkte i fredags eftermiddag, det har resulterad i ett bastuvarmt hus(nu ganska återställt efter två timmars turbo kylning) och tvålarna i badrummen bland annat smällt bort! Haha.

Nu ska jag sova, skönt och länge i min prinsess-säng. Visste ni förresten att jag drömmer om min prins Alexander varje natt? Nu vet ni! Natti Folk :)



Like a shooting star


Familjen Darling :)


poolen.


Poolglid.


Starbucks!


Top of the jeep, watching fireworks!


Markplats till dom andra!


Fireworks of the 4th july.


Firework!


Yeay. Fyrverkerier av smileisar, hjärtformade och allt möjligt!


Crazy Americans.. jag kissa nästan i byxan!

Då har jag till och med firat 4th July också, Amerikas nationaldag! Wiiho. Ni som har mig på facebook finner mer bilder som ni kan gotta er där med. Men ni får en titt av min resa iallafall :) så denna dag har varit poolhäng med picknick och "crazy americans".. haha. Och fyrverkeri som slut på dagen. Mycket fint var det, vi satt längst upp på jeepen jag och Emily på högsta våningen av ett parkeringshus. Bästa platsen helt klart!

Imorgon börjar vår Roadtrip längst efter kusten igen, från Plainville CT till Viriginia. Vi har en del stop att vänta oss i, så att resan kommer ta sin tid. Om jag orkar, så får ni ett inlägg sent imorgon som är er morgon på tisdag. Det är ganska drygt att beskriva tider när det är tidskillnad, men jag tror det inte är några större problem. 

Heipa babes. Vi hörs! 

4th July


Nationaldagsfirande i Amerika idag!

Vet endast lite av dagens planer, pick nick hos en av mostrarna och fyrverkeri. Låter spännande!

Jag har sovit jättedåligt och saknar Sverige. Det är så varmt att man får panik här.. känns som jag vill få allt överstökat och komma hem! Visserligen ser jag fram emot mer shopping och Washington DC. Jaja. Kan man inte åka hem tidigare?

I love the why you lie

In the hoods of 50-cent.

Bilresan tog 11h, gissa om jag är trött på att resa? När jag kommer hem till Sverige så ska jag stanna där! Herregud.

Bilder från det senaste:

Dom har faktiskt världens snyggaste flagga... USA.


On the road, nej på en pir.


Jag och Emily.


framme hos ssläkten och emily testar barnens utrustning!


partyfin och redo för födelsedagskalas x3.


Charlies 5års tårta!


Glad och lycklig.


Barndomslek hos systrarna..


Ladies goes crazy!


Sen blev det läggdags..


ON THE ROAD AGIAN

Roadtrip here we go!
En 9h bilfärd upp mot New York och vidare som jag skrev i några inlägg tidigare. Så vi ses och hörs mina kamrater! Ha det så kul i Sverige :)

Ciao

Lucky Charms


En av det största frukostdelarna i USA, Lucky Charms.


Flingor med Marshmallows :)


Jag skulle säga, fluffiga sockerbitar med mjölk.


Här bort jag!


Vad säger ni?

Idag bär det av med bilen iallafall. Jag hoppas på att kunna skriva och lägga upp bilder inatt(morgonbitti för er). Men det ser ni. Kameran är på laddning och nu ska jag packa om väskan!

Godnatt!

Senaste

Låt du hörde: Your love is my drug, Keisha.

Film du såg: Valentine's day

Mat du åt: Jordgubbar, grädde och sockerkaka.

Kram: Ken.

Puss: Pappas kind!

Känslan: Längtan efter närhet och kärleken.

Resa: Turkiet, om man inte tar denna nu pågående USA.

Glädje: Victoria Secret & Forever21 shopping!

Dröm: Psykdröm om Kiruna, haha!

Person du träffade: Jessie & Emily!

Personen du pratade i telefon med: Olivia :) :) :)

Personen du fick sms av: Ingen aning. Avstäng telefon!

Gången du åt 7-eleven korv: Aldrig?

Gången du var utomhus: tre timmar sen.

Gången hela din familj åt middag tillsammans: Min student, så 12 juni.

Allmänt

Ska bli skoj: 4 juli, USAs nationaldag!

Ska inte bli skoj att: Att blia morgondagens 9h.

Sparar till: mer shopping här i USA.

Pålägg som gäller: Ost?

Önskar att jag var bättre på: inte vara orolig.

Dagens dryck: Äppeljuice!

Vad saknar du: min stora feta kärlek. Min bästa vän. Kiruna och mina rymdvänner!

Vad har du gjort idag: Shoppat på Victoria Secret och forever21 bland annat.

Brukar du svära mycket: Jag är ganska bra på det ja ;)

Hur tidigt stiger du upp: Just nu, när jag vaknar.

På helgerna: Njuter jag!

Vad ska du göra ikväll: Se en film, sova!

Hur många timmar sover du per natt: +9h

Vem är snyggast i världen: Alexander Lapinniemi!

Vad är det för veckodag: Torsdag

Bästa saken som hände mig förra sommaren: När både min bästa vän och min pojkvän var i Stockholm samtidigt!

Favoritplagg i garderoben just nu: Nej dom är i resväskan och det är dagens nya;)

Byter gärna garderob med: Megan Fox!

Byxa eller kjol: Byxa

Senast utlästa bok: Mamma sa att jag var sjuk.

Mitt rum kan beskrivas som: Rosa.

Mig själv med tre ord (just nu: Trött, längtan och lycklig.

Jag tränar: Plånboken!

Jag ville bli när jag var liten: Advokat.


Coola grabbar! Innelistan :)

Gone for weekend!



Ni ser Viriginia Beach, där jag håller till nu. Sen ser ni även New York och Plainville CT. Imorgon ska jag och familjen Darling åka till Plainville CT på weekend och fira nationaldagen:) Det blir en 9h biltur dit. Vi kommer åka imorgon eftermiddag, Svensk tid ca 22.00. Visste ni att 50-cent har sitt hus där? Så vi ska även glida förbi hans tillhåll ;)

Nu är klockan här 21.15 och jag börjar bli trött efter all dagens shopping, tiden är faktiskt förvirrande. Jag har hunnit prata med Olivia när jag går och lägger mig för att sova, sen sovit vaknat och pratat med henne igen när jag precis vaknat upp. Och då har hon gjort en hel arbetsdag, haha. Sick!

Dagens nya matintag:

Synd att bilden inte var så bra, men det är iallafall jordgubbar, grädde och någon liknande sockerkaka. Jordgubbarna ÄR godare i Sverige! Och jag tror inte jag kommer bli så fet här borta.. jag äter faktiskt inte mycket.


Tiaror i all ära ;)

Nu ska prinsessan(drottningen(jag)) sluta blogga.
Vi hörs!

Victoria Secret och 400 dollar fattigare.


Victoria Secret och bland annat Forever21!


Spetsbh utan axelband, vit och rosa.


Victoria Secret: ett set, två trosor, en bh och en sportbh:)


Skinnjacka, krämvit. Från Forever21 :)


Stickat, från Forever21!


Tröja, spets i hela ryggen och spetsarmar. Forever21;)


Längre linne/kort klänning från Forever21!


Sammanfattningen av denna dags shopping. Plus en ring någonstans i det hela!

Så hur är det i Kiruna efter första festivaldagen? Eller i södern med all värme? :)

Här är det varmt, otroligt varmt. Och det är Nationaldagen på söndag, så då är det storfestival i hela landet.. det kommer bli stort och häftigt! Shopping är otrolig, jag älskar shoppingen. Oh my God! Victoria Secret, Forever21 you name it.. Oboy! Ja, som sagt. Det gick inte att bära allt till slut. Jag gissar på att det lär bli fler galna dagar om denna. Min mamma kommer bli galen, men in med nytt ut med gammalt!

Nästa vecka blir det att göra något åt mitt hår.. vad tror ni om det?

Med rätten att sova..

Haha! Jag har hunnit duscha också, faktiskt.

Blev verkligen helt slut igår efter en hel dag utan att sova middag:) sex timmar är inte lätta att vända på! Haha. Men nu är jag uppe, hualigen. Ska faktiskt göra mig i ordning och gå iväg och käka lunch det första jag gör denna dag, med Emily och hennes bästa vän. Efter det så blir det att kila iväg till Shopping Mal och shoppa, shoppa och shoppa!

Enligt Emily så har jag inte varit med om mycket, hon tyckte jag var dum som fråga om den första bergchdalbanan var den värsta.. sen så allt matintag dom har här som vi inte har i Sverige. Så min första bortförklaring är faktiskt att jag bor i Sverige. Haha.


Jag har aldrig druckit en sån här i mitt liv, vilket var katastrof.
Nu -CHECK! Slurpey :)


Fanns bland annat i körsbär, banan och apelsin.
Den hade en konstig smattrande, lite syrlig och kiklande(stavning?) känsla!


Mozarella sticks.. hade jag heller aldrig smakat, nu -CHECK. Ganska gott, men räcker med två stycken:) Man får nämligen fyrpack. Detta är friterad mozarella... Amerika är fett.


Den sjukaste storleken på deserten.. jag åt 1/3. OMG. Ja -den var lika god som den ser ut!


Cupcake' Emily älskar glasyren. Rolig tjej!

Så.. här på bloggen som växer och växer i antalbesökare så får jag mer och mer frågor :) tänkte skriva en liten sammanfattning av det hela, here we go:

I början av Januari sökte jag ett resestipendium, jag hade ingen aning om att resa skulle gå till USA. Jag har alltså fått denna resa och betalar bara för mina nöjen och min shopping. Resten är redan betalt:) Jag bor hos en familj som är medlem i den klubb som gett mig detta stipendium, Lions Club. Emily är barnet i familjen och är fyra månader äldre än mig. Hon har två jättesöta föräldrar och dom är hur vänliga som helst. Jag har eget rum och en säng som är så stor att jag nästan drunknar i den. Allt i Amerika är STORT.

Jag lever nu mera i fem veckor framåt ett Amerikanskt liv, ungdomsliv. Sen under två veckor kommer jag att träffa andra ungdomar som blivit skickade precis som mig, från världen över. Jag är den enda svensk som åker. Dessa två veckor kommer jag bo på annat ställe än där jag bor nu. Jag kommer då befinna mig i tex Washington DC, kommer göra ett besök på Vita Huset och gudieas runt där. Ni som följer mig kommer kunna hålla er uppdaterade om vad jag gör:) Och ja, jag är ensam Svensk men har sällskap hela tiden av nya vänner och ny bekantskap.

Till sist, det är inte bara min kusin som ser mig och min pojkvän som Edward&Bella. Efter bilderna vi tog i en fotostudio har vi hört det ganska mycket, eller ja, mer att han Edward är min pojkvän. Haha :) Till och med här borta i USA så har jag fått höra att min pojkvän ser ut som Edward.

Alexander, jag älskar dig av hela mitt hjärta och jag längtar tills jag får se dig nästa gång. Jag är förevigt din!


Känner mig som ett litet barn på julafton...

.. jag är såååå uppe i varv HELT sjukt!
Det här är det coolaste jag gjort i mitt liv, ett sånt sjukt Tivoli!!!!! I GOES LIKE HEEEEELLOWWW... WOW. Jag vet inte hur jag ska uttrycka mig, men Sverige är ingenting emot det här. Jag älskar liiivet!


Inne listan ;)


Yiha!


Hell yeah. Åkte alla, alla jekla banor!


3-D ride, OBOY!


I 3-D banan, helt SICK!


4st reeejäla rides!


JAG ÄLSKAR DET HÄÄÄÄR!


Ja, den var aboslut rakt ner, rakt j*vla ner. Och ja, jag åkte den!


Samma ride som bilden innan, raaaakt ner, RAKT NER.


Big Ben i Amerika ;)


Hatt testning!


Haha. Emily :)


SAY WHAAAT ?


Fränt.


Tjusigt värre.

Det här är nog ett av det mer roligare jag varit med om i mitt liv. Denna nöjespark var indelat i fyra olika delar som i olika länder.. Tyskland, Irland, Italien och även England. Så fränt. Och det var dom sjukaste "rides" jag någonsin åkt, efter första så frågade jag om det var den värsta, Emily bara skrattade och fråga om jag var nästan dum i huvudet! Haha. Det var rakt ner, lopar och snurra runt "rälsen" osv! Säger bara.. det sjukaste jag GJORT I MITT LIV. Jag känner mig som ett litet barn på julafton, så uppe i varv och vill bara visa alla hur det var.

Vi såg en liten tjej, sju år och blind, hon åkte bergochdalbanan med lopar, att höra hennes röst och hennes upplevelse var helt otroligt. Hon var så otroligt söt. Det var ren lycka och jag lovar, hennes ord och hennes sätt att uttrycka sig efter bergochdalbanan får mig att leva några år till! O'boy :)

Det fanns även 3-D rides! Och det var ett av det mest fantastiska och otroligt kul, jag grät nog efter varje "karusell" och jag skrek, haha. Ja, jag grät inte av rädsla utan av vinden! Men endå.. haha. Amerika är verkligen sjukt. Alla saker och hur långt efter Sverige ligger i just det här. Sverige har absolut inget att komma med i nöjesbranschen, BYE BYE ;)

Nu MÅSTE jag verkligen sova, jag kommer sova som en av världens lyckligaste inatt. Verkligen!
Ni se mer imorgon, kul att ni hänger med. Ska även svara på era frågor imorgon.
GODNATT :) Eller Godmorgon Sverige!

RSS 2.0