Lets go -nöjesfält!

Nu blir det dags för nöjesfält!

Länk:
http://buschgardens.com/bgw/default.aspx

Oboy! Häftigt va? Ja.. jag ska försöka ta bilder och lägga upp ikväll när ni i Sverige har morgon. Värmen här är otrolig, det är helt sinnes. Solen skiner inte ens men endå så rinner svetten och det är fuktigt som jag vet inte vad! Mitt hår kommer bli afrokrull.. wow. Då blir min mamma glad iallafall, hon har alltid en tendens att fråga efter mina lockar och vad jag gjort med mitt hår när det inte är lockigt :) haha.

Förresten.. igår på affären så köpte vi jordgubbar, FETA som tre svenska jordgubbar och blåbären(som vi inte köpte) var även dom i storleken med tre blåbär i ett. Har dock inte smakat dom än, men jag ska låta er både titta på dom och veta hur det amerikanska gubbarna smakar!

Jag undrar, hur nöjesfältet kommer bli. Ni vet efter allt man sett på TV, jag jämför allt med TV och har alltid den där mening "jag har sett på tv att .. blablabla" .

Jaja. Ni får veta allt sen!
HEIPA!

FRUKOST A LA AMERIKA

Okej.. då ska vi se vad denna frukost kommer bestå av.
Igår var det toast och mjölk med flingor, eeh ja, flingorna bestod av något Cherrios aktigt och marshallows!
Låter lite amerikanskt här va? ;)

Okej. Ny dag, nya tag! Vi hörs ´:)


Godnatt Virginia, Godmorgon Sweden!

Dags att säga godnatt från min sida av världen.

Kom just hem från ett mysigt poolparty, det bästa av allt var att poolen va såå himla varm! Jag frös inte ett dugg, vilket är ett historiskt ögonblick, haha. Japp faktiskt det måste varit över 37 grader i den där jekla poolen. Jag fryser alltid under 37 grader och även lite över. Så.. ja.. jag fryser alltid. Men inte denna kväll! Tjuhu.

Storm Alex lät sig dränka mig i regn idag också. Faktiskt, sprang ca: 50m från Wall Mar(affär) till bilen och det var som att kliva in i duschen med kläderna på. Jag hade till och med kunnat tvättat mitt feta  hår i de där regnet! Helt sick. Sen på det var det även fin fint åsk och blixtväder.. ughhf. Men gick över fort faktiskt:) skönt det.

Doh..

Imorgon ser jag framemot Victoria Secret och Forever21. Håll i plånboken... eller inte ;)

Godnatt mina vänner:)


VIRIGINIA!

Då har jag anlänt och bosatt mig för ett tag, här i Virginia! Värmen är otrolig :)

Måste ta och berätta om min resa hit.. började med att åka hemifrån, checka in, säkerhetskontroll, passkontroll osv osv.. När man checkade in bagaget var det lite skrattretande,

.. vem äger väskan?
.. har du packat väskan?
.. när packade du väskan?
.. är det någon annan än du som har haft tillgång till väskan sedan du packade den?
.. vart var väskan inatt?
.. hur har väskan färdats hit inatt?
.. har du några föremål som kan användas som vapen, som rakhyvlar nedpackat?
.. vad har du för elektronisk utrustning med dig?
.. hur länge har du ägt din mobil?
.. hur länge har du ägt din dator?
.. vart har du köpt dessa saker?
.. har du någon gång lånat ut din mobil och din dator till någon annan?
.. BLA BLA BLA. Ja jag var tvungen att hålla mig för skratt!

Jag hade lyckan att hamna vid nödutgång(=EXTRA BENUTRYMME), great :) ja tror mig det var himmelskt. Sedan hade jag i stolen framför mig egen tv, likså alla andra, fancy med touchscreen och man fick välja fritt bland 40 filmer, 10-tal serier, spel och annat fiffelurigt. Mat och dricka kom inrullande på löpande band, hur gött som helst. Jag anlände New York, 11.30 amerikansk tid, dvs sex timmar före svensk tid. Och det var ett antal kontroller och fingertryck osv som skulle göras.

Därefter fick jag veta att mitt plan som skulle ta mig vidare var inställt. Jag fick istället för att vänta 4h nu vänta 10h och på råga på allt så var även det planet försenat 1.5h. Som ni kanske inte vet så är det en pågående storm här just nu, "tropical storm Alex".. ja inte blev jag av med min pojkvän heller. Det var det första jag fick veta.. att Alex var i farten ;) jag kunde iallafall av ren tur ringa gratis hem till mamma som hade fått samtal från Amerika att mitt flyg var inställt osv, så hon var överlycklig att jag ringde. Kunde även ringa ett samtal till Emily som hämtade mig på flygplatsen, och även till min älskade Alexander. Av ren slump så har hans nummer fastnat i mitt huvud, thank God for that! :)

Blev ett litet, 2x2 sätes plan till Virginia, och jag var så trött att jag höll på att spy. USCH. Och vid svensk tid, 07.00 var jag äntligen framme. Efter mer än ett dygns resande! :)
Nu har jag fått sova, men är fortfarande sliten och trööttt. Men here we go! Det ryktas om att det kanske blir Twilight premiär ikväll ;) haha!

Här har ni två usla nattbilder av NY :)

New York by night


New York, och en tjusig måne!

Nu är klockan snart 13.00 här borta, så får se vad man hittar på, är riktigt trött faktiskt. Men ut i värmen och njuta! Ingen shopping idag.. haha. Vi hörs och ses, igen :)


Följ med mig på min resa, den börjar nu!

Nu ska jag lägga ner det sista i min resväska, sen tar jag och sover några timmar innan jag beger mig ut på min långa resa! Jag ska faktiskt ta och prioritera min sömn denna natt, min dag startar imorgon vid 05.00 och då beger jag mig ut mot arlanda, papsen skjussar ut mig:) söt.

Sen bär det av mot New York som blir mitt första stop. Därefter kommer jag flyga vidare till ett ställe som heter Virginia, där jag kommer en spännande framtid(några veckor) till mötes. Eftersom min resa kommer ta i princip hela morgondagen och det kommer få effekten av en klubbad säl(Jag) så kommer vi nog höras först på tisdag igen.

Men, jag hoppas ni följer med min resa dom 5 närmaste veckorna med ett leende :)
HEJDÅ SVERIGE!

Tjuvstart!

Jag ser att ni är några som hittat hit redan, vad kul!
På måndag reser jag iväg för mig själv i 5 veckor till USA, med värsta grymma laddade jag som bagage.
Me, myself and I :)

Nu ska jag först avnjuta en fin midsommar med min älskade(som kommer på fredag, vilket just nu är imorgon)! Hoppas ni följer med mig i dessa veckor trots högsommartider och värme.. På återseende!

under ombyggnad..

... 28e Juni bär det av mot ett nytt kapitel i min livshistoria.
Vi ses då!

RSS 2.0